Zelf-draaiende honingslingers

1-12 van 15

Zelf-draaiende honingslingers zijn vooral bedoeld voor imkers die zich bezighouden met de extractie van de viskeuze honing. Hun voornaamste voordeel zijn de zelf-draaiende raampjes tijdens het extractieproces, waardoor het hele proces volledig automatisch is uitgevoerd. Tijdens de extractie, de honingraat blijft binnen de cassettes, die het beschermen tegen de beschadiging. Als het gaat om de zelf-draaiende honingslingers, is er een volledige elektronische snelheidscontrole aanbevolen.

Zelf-draaiende honingslingers zijn vooral bedoeld voor imkers die zich bezighouden met de extractie van de viskeuze honing.

Hun voornaamste voordeel zijn de zelf-draaiende raampjes tijdens het extractieproces, waardoor het hele proces volledig automatisch is uitgevoerd. Tijdens de extractie, de honingraat blijft binnen de cassettes, die het beschermen tegen de beschadiging. Als het gaat om de zelf-draaiende honingslingers, is er een volledige elektronische snelheidscontrole aanbevolen.

Een roestvrij honing kraan is geïnstalleerd op het laagste punt van de bodem, zodat alle honing kan afgevoerd worden. Groot formaat honingslingers hebben twee honing kranen. Het schoonmaken van de honingslinger is eenvoudig. Alle van de onderdelen die in contact komen met honing, zijn gemaakt van materialen die geschikt zijn voor het beheer van voedingsmiddelen en zijn bekroond met de juiste certificaat. De acryl glazen deksel laat u het extractieproces zien. Voor gemakkelijk transport van alle honingslingers kunnen de benen worden verwijderd.

Alle honingslingers kunnen ook met een bodem verwarming geleverd worden. Deze bijzondere honingslinger upgrade komt erg handig wanneer extractie of het schoonmaken plaats vindt gedurende enkele dagen op een rij. Het maakt het mogelijk om honing sneller uit de honingslinger of door de zeven af te tappen.

Honingslingers zijn gemaakt van kwaliteit roestvrij staal (W.No.1.4301.III).

Neem contact met ons op. Wij kunnen u helpen bij het kiezen van de honingslingers, dat het dichtst bij uw persoonlijke behoeften ligt.