Tangentiële honingslingers

1-12 van 13

tangentieel mand De tangentiële zijn hoofdzakelijk geschikt voor hobby- imkers. De frames is tijdens tangentiaal spinnen op de ketel, zodat de honing gemakkelijker stroomt. De tangentiële toestaan slippen ook frames de grootste afmetingen en zijn daarom de meest universele honingextractors.

Ook verkrijgbaar draai manden staan zonder centrale as, waarin de frames direct in de spin mand kan worden gedraaid, zonder deze uit de honing afzuigkap.

Tangentiële honingslingers zijn vooral bedoeld voor de hobbyisten.

Tijdens de extractie is het raampje tangentieel gelegd ten opzichte van de trommel om honing gemakkelijker te afvoeren. Tangentiële honingslingers zijn geschikt voor de extractie van honing uit raampjes van zelfs de grootste maten, waardoor ze de meest universele honingslinger optie zijn. Tevens zijn honingslingermanden zonder middenas beschikbaar, die het mogelijk maken om het raampje te draaien zonder het uit de mand te nemen.

Om een raampje aan beide zijden te slingeren, moet het worden opgetild en gedraaid met de hand uit de mand.

Honingslingers zijn gemaakt van kwaliteit roestvrij staal (W.No.1.4301.III).

Wij bieden alle honingslingers met een handmatige aandrijving of motoraandrijving. Productiefaciliteit van ons bedrijf beschikt van een state-of-the-art apparatuur, die produceert de bodem en lassen van honingslingers zonder binnenkanten en daardoor zorgt voor eenvoudige reiniging. De bodems hellen naar de uitlaat en dat zorgt voor makkelijkere en volledige afvoer van honing uit de honingslingers. Het schoonmaken van de honingslinger is eenvoudig. Alle van de onderdelen die in contact komen met honing, zijn gemaakt van materialen die geschikt zijn voor het beheer van voedingsmiddelen en zijn bekroond met de juiste certificaat. De acryl glazen deksel laat u het extractieproces zien.

De honingslingers hebben zeer robuste en stabiele benen. Voor gemakkelijk transport van alle honingslingers kunnen de benen worden verwijderd.