Radiale honingslingers

1-12 van 14

Radiale honingslingers zijn de perfecte oplossing voor imkers met een lage-hoogte bijenkorf raampjes. De centrifugaalkracht en de natuurlijke neiging van de cellen tijdens de rotatie zorgen ervoor dat beide zijden van het raampje tegelijkertijd geleegd zijn.

0
Logar

Logar 20/8 honingraat radiaal centrifugale boiler 63 cm, volautomatische aandrijving, Motor110W, frames 24 x 48 cm + 4 haak racks

radiaal centrifugale, Motor 110W programma AE, 63/66 cm, 24 x 48.00 cm, Geschikt voor 20 Flachzargenrähmchen of 8 Full frame in radiale werking of voor grote honingraatstructuur 4 in Tangentialbetrieb met Einhängegittern, Waaronder tangentiële Einhänggitter, Compact 63 cm honing extractor met een volautomatische aandrijving met frequentie
SKU: 4555
2.199,00 €
Normaal: 2.264,97 €
U bespaart: 65,97 € (3 %)

Radiale honingslingers zijn de perfecte oplossing voor imkers met een lage-hoogte bijenkorf raampjes. De centrifugaalkracht en de natuurlijke neiging van de cellen tijdens de rotatie zorgen ervoor dat beide zijden van het raampje tegelijkertijd geleegd zijn. Met andere woorden, het is niet meer nodig om de raampjes te draaien in de honingslinger.

Radiale honingslingers zijn de perfecte oplossing voor imkers, die zich bezighouden met de extractie van lage of gemiddelde visceuze honing.

Wij bieden verschillende maten van radiale honingslingers. Een roestvrij honing kraan is geïnstalleerd op het laagste punt van de bodem, zodat alle honing kan afgevoerd worden. Groot formaat honingslingers hebben twee honing kranen. Het schoonmaken van de honingslinger is eenvoudig. Alle van de onderdelen die in contact komen met honing, zijn gemaakt van materialen die geschikt zijn voor het beheer van voedingsmiddelen en zijn bekroond met de juiste certificaat. De acryl glazen deksel laat u het extractieproces zien.

Radiale honingslingers kunnen worden besteld met tangentiële schermen (artikelnummer 7761), die de honingslinger transformeren naar een tangentiële en toelaten de extractie van vier groter formaat kam raampjes (tot 30 cm).

Alle radiale honingslingers kunnen ook met een bodem verwarming geleverd worden. Deze bijzondere honingslinger upgrade komt erg handig wanneer extractie of het schoonmaken plaats vindt gedurende enkele dagen op een rij. Het maakt het mogelijk om honing sneller uit de honingslinger of door de zeven af te tappen.

Honingslingers zijn gemaakt van kwaliteit roestvrij staal (W.No.1.4301.III).

Neem contact met ons op. Wij kunnen u helpen bij het kiezen van de honingslingers, dat het dichtst bij uw persoonlijke behoeften ligt.