Verdamper voor oxaalzuur met hete lucht (SKU: 7816)

Behandeling met de verdampers voor oxaalzuur is zeer effectief tegen de varroamijt. Met slechts één verdamper 60-80 bijenkorven in één uur kan worden behandeld. Elk nest behandeld met dezelfde hoeveelheid oxaalzuur (0,25 g / bijenkorf) en bij dezelfde temperatuur. Het oxaalzuur wordt onder constante druk en temperatuur ingedampt van onderen, waarbij de koude lucht ontsnapt in de korf binnen een paar seconden. De bijenkorf is zo volledig doordrongen van stoom treedt uit door eventuele kleine gaatjes of barsten als rook uit een schoorsteen.

toepassing

 • Zorg ervoor dat de elektrische onderdelen van het apparaat zijn in perfecte staat.
 • Draai de voorgeschreven veiligheidsvoorzieningen: een neus en mond masker (masker soort UP3), een bril en handschoenen en overalls van zuurbestendig rubber.
 • Schroef het glazen deksel, vul de tank met de voorgeschreven hoeveelheid oxaalzuur (max. 50 g) binnenboord en sluit het deksel. Alleen oxaalzuur kristallen in gebruik - geen vloeistof oxaalzuur!
 • De verwarming (het kan ook worden gebruikt met een generator min. 3 kW) (2000 W vermogen) naar de verdamper en, eventueel via een stroomstabilisator een 230V stopcontact stekker.
 • Zet de verwarming op positie 3 en tot 280 ° C verwarmen (sublimatie oxaalzuur begint), wacht een paar minuten en de gewenste Betreibstemperatur (ongeveer 200 ° C).
 • Het eindgedeelte van de verdamper pers gedurende ongeveer 15 seconden in de open lucht gat behoeft het luchtgat niet gesloten worden na de behandeling.
 • Na voltooiing van de behandeling de verwarming uitschakelen en de stekker Reinig de verdamper en verwijder alle zuurresten.

dosering

 • 1 of 2 behandelingen in koppels of gezinnen zonder fokkerij.
 • Tot 4 behandelingen bij gezinnen met fokken, met een week pauze tussen de behandelingen.
 • Opgemerkt wordt dat het oxaalzuur niet afgedichte broedcellen terechtkomt.

andere informatie

 • Omgaan met oxaalzuur dringt er grote voorzichtigheid! rekening elk geval neus en mondmasker, veiligheidsbril, handschoenen en overalls uit zuurbestendig rubber.
 • Bij gebruik van de verdamper moet horizontaal worden gehouden!
 • Tijdens de behandeling, de windrichting moet worden beschouwd - het mag nooit gebruikt worden tegen de wind!
 • De verdamper mag niet worden achtergelaten in een afgesloten ruimte voordat deze volledig is afgekoeld en gereinigd!
 • Het mag alleen worden gebruikt oxaalzuur kristallen - geen vloeistof oxaalzuur!
 • De verdamper kan krijgen noch met zeer vochtige lucht of met vloeistoffen. In dit geval kan de verwarming problemen voordoen zowel op het verwarmingselement en de motor.

downloads

Garantie en aankoop zonder risico

100% tevredenheidsgarantie

Bij aankoop van een honing afzuigkap op de website honigschleudern.eu je moet ook zorgen te maken of u tevreden bent met het product zal zijn. Wij garanderen een 100% tevredenheidsgarantie - als het product niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u het binnen 14 dagen en we zullen het aankoopbedrag terug.

citaat

veiligheid50% voorschot, de rest na levering

Omdat we willen ervoor zorgen dat u veilig en zonder twijfel in orde zijn, bieden wij u de mogelijkheid dat u betaalt bij het bestellen van slechts 50% van de aankoopprijs, en de rest pas na de bevalling. 

Wij geloven en we weten dat de Logar Honigschleuder u absoluut zal verrukken.

Productgarantie

Alle honingextractors zijn voordat ze uit de fabriek komen, getest zodat het garandeert een correcte werking.

Honingextractors hebben tot 2 jaar garantie. In het geval van een probleem, heb je de ingenieurs van het bedrijf Logar beschikbaar om u te adviseren en de nodige onderdelen.

citaat

Betaalmethoden

betalingen Betaling via overschrijving of Mastercard, Visa, American Express (Paypal).
 

De stappen van een bestelling

1. Plaats het gewenste product in de winkelwagen en maak de afspraak. Schrijf ons uw verdere verzoeken. Shopping guide

2. We bekijken de bestelling en sturen u de orderbevestiging.

3. U maakt een 10% aanbetaling.

4. We zullen de bestelde artikelen voor te bereiden en u te informeren of we kunnen verzenden.

5. krijgen de bestelde producten geleverd en betalen de rest.

De Orde van het artikel is zeer eenvoudig en handig.

citaat

Een offerte aanvragen

Als u informatie of persoonlijk bereid aanbod nodig? Stuur ons een vraag en wij zullen zo snel reageren als mogelijk te maken.