Related

8-Ramen zelf-draaiend honingslinger, motor 250W, programma AE, vat 82 cm, raampjes 23 x 48 cm (SKU: 4401)

Kwaliteit van Logar honingslingers

Logar honingslingers staan bekend om een goed ontwerp, hoogwaardige afwerking en hun duurzaamheid. Ze zijn zeer goed bekend in heel Europa ook voor hun beste prijs-kwaliteit verhouding.

Voordelen van Logar honingslingers:

• Hellend bodem van het vat zorgt dat de honing gemakkelijk van de honingslinger stroomt.

• Kwaliteit roestvrij aftapkraan.

• Stabiele en compacte constructie.

• CE-certificering, wat betekent dat Logar honingslingers voldoen aan de strenge Europese veiligheids- en milieunormen.

• Mand cassetten zorgen dat de honingraten tijdens de winning niet beschadigd zijn.

• Betrouwbare motor en automatische aandrijving.

Honingslingers zijn gemaakt van voedsel-goedgekeurde kwaliteit roestvrij staal (W.Nr.1.4301). De honingslinger is voorzien van roestvrij staal met een dikte van 0,8 mm tot 1,0 mm en in de bodem van het vat een dikte van 0,8 mm tot 1,5 mm - dikker en sterker dan de meeste andere honingslingers op de markt, wat betekent dat ze meer compact en duurzaam zijn. Alle delen van onze honingslingers, die in contact komen met honing, zijn gemaakt uitsluitend van voedsel-goedgekeurde materialen.

Bodem van de honingslinger

Hoge kwaliteit TIG lassen geven gladde lasnaden zonder binnenranden, dus het is eenvoudig om de tank schoon te maken. De bodem is geneigd naar de roestvrijstalen honing uitlaat die aan het laagste punt is gelast, zodat de honing gemakkelijk uit de honingslinger kan stromen.

De positie van de RVS aftapkraan is op het laagste punt van de honingslinger, dus alle honing kan gemakkelijk uit de honingslinger stromen. Dimensie van de buis is Φ38 + Φ42 en de hoogte van de vloer is 40 cm.

De honingslinger kan worden gedemonteerd en overgedragen door een deur van breedte tot 80 cm.

De maximale framemaat is tot 23 cm x 48 cm (hoogte x lengte).

Honingslinger heeft een elektrische motor met een vermogen van 250W / 230V. Motor wordt door een automatiseringseenheid gecontroleerd, die het hele extractieproces van honing controleert. Beheren is eenvoudig met behulp van een digitale twee-regelig LCD-display en een folie toetsenbord. Acht verschillende programma's kunnen worden ingesteld en opgeslagen. In elk programma kunnen de richtingen en rotatiesnelheden worden geprogrammeerd acht verschillende tijden. Basis extractie programma's zijn al ingesteld en kan op elk moment worden gewijzigd of nieuwe programma's kunnen bovendien worden ingesteld en opgeslagen. Honingslinger met automatische elektrische motor is zeer betrouwbaar en werkt zeer stil.

Het deksel is gemaakt van transparant plexiglas.

Honingslinger is met een veiligheidsschakelaar geïntegreerd, die de motor stopt, wanneer een deksel van de extractor wordt geopend.

Motoraandrijving met volledige automatische controle

Honingslinger is voorzien van een motor met volledig geautomatiseerde controle-eenheid. De besturingseenheid bestuurt het gehele proces van extractie. Beheren is eenvoudig met behulp van een digitale twee-regelig LCD-display en een folie toetsenbord. Acht verschillende programma's kunnen worden ingesteld en opgeslagen. In elk programma kunnen de richtingen en rotatiesnelheden worden geprogrammeerd acht verschillende tijden. Basis extractie programma's zijn reeds vooraf ingesteld en kunnen te allen tijde worden gewijzigd of nieuwe programma's kunnen bovendien worden ingesteld en opgeslagen. Honingslinger met automatische elektrische motor is zeer betrouwbaar en werkt zeer stil.

Garantie en aankoop zonder risico

100% tevredenheidsgarantie

Bij aankoop van een honing afzuigkap op de website honigschleudern.eu je moet ook zorgen te maken of u tevreden bent met het product zal zijn. Wij garanderen een 100% tevredenheidsgarantie - als het product niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u het binnen 14 dagen en we zullen het aankoopbedrag terug.

citaat

veiligheid50% voorschot, de rest na levering

Omdat we willen ervoor zorgen dat u veilig en zonder twijfel in orde zijn, bieden wij u de mogelijkheid dat u betaalt bij het bestellen van slechts 50% van de aankoopprijs, en de rest pas na de bevalling. 

Wij geloven en we weten dat de Logar Honigschleuder u absoluut zal verrukken.

Productgarantie

Alle honingextractors zijn voordat ze uit de fabriek komen, getest zodat het garandeert een correcte werking.

Honingextractors hebben tot 2 jaar garantie. In het geval van een probleem, heb je de ingenieurs van het bedrijf Logar beschikbaar om u te adviseren en de nodige onderdelen.

citaat

Betaalmethoden

betalingen Betaling via overschrijving of Mastercard, Visa, American Express (Paypal).
 

De stappen van een bestelling

1. Plaats het gewenste product in de winkelwagen en maak de afspraak. Schrijf ons uw verdere verzoeken. Shopping guide

2. We bekijken de bestelling en sturen u de orderbevestiging.

3. U maakt een 10% aanbetaling.

4. We zullen de bestelde artikelen voor te bereiden en u te informeren of we kunnen verzenden.

5. krijgen de bestelde producten geleverd en betalen de rest.

De Orde van het artikel is zeer eenvoudig en handig.

citaat

Het verschepen op een pallet aan uw deur

De geselecteerde producten worden verpakt op een pallet en sturen gestuurd (Gebrüder Weiss of Kuehne + Nagel forwarding).

Het verzenden op een pallet met het doorsturen wordt gebruikt voor grotere bestellingen als de producten niet in een pakket kunnen worden verzonden per post, maar het is noodzakelijk om de producten op de pallet te transporteren met een vrachtwagen naar jou.

Een dergelijke levering is meer betrouwbaar, omdat het pakket niet wordt rumgewirbelt op verschillende transport transportbanden, maar hun assortiment wordt individueel behandeld en bij u thuis wordt gebracht per vrachtwagen.

Om dit soort zending beste om te gebruiken voorkomen, kunt u toevoegen aan de orde andere kleinere items (bijvoorbeeld een kleine honing bottelen container, uncapping gerechten, een vergiet, ...), die vervolgens aan dezelfde verzendkosten worden afgeleverd.

verpakking

Kenmerken

Aandrijving Motor 250W programma AE
Gewicht 95 kg
Plaatdikte Coat/Onderkant 1,0 / 1,2 mm
Totale hoogte 112/132 cm
Innerlijke/buitenste vat diameter 82/86 cm
Roosteroppervlak van het raam kooi 24,00 x 40,00 x 4,50 cm
Maximale grootte van het raam 23.00 x 48.00 cm
Hoogte vanaf de grond tot de honing kraan 39 cm
Honing kraan 2 x F42 mm
Aantal ramen 8
Vat hoogte met / zonder aandrijving 74/94 cm
Honigschleuder Type Zelfs draaien draai
bijzonderheid Volautomatisch bedrijf met frequentieregelaar

Een offerte aanvragen

Als u informatie of persoonlijk bereid aanbod nodig? Stuur ons een vraag en wij zullen zo snel reageren als mogelijk te maken.