Minor honing pomp 40, 230V (SKU: 7360)

Die selbstsaugende Edelstahlpumpe Minor mit flexiblen Impeller arbeitet mit niedrigen Umdrehungen und deswegen wird die Honig-Struktur erhalten. Sie pumpt in beide Richtungen mit der gleichen Kraft. Betriebsprinzip: Die Laufradschaufeln sind flexibel und pumpen die Flüssigkeit so, dass sie die Flüssigkeit ständig in Richtung Auslass bewegen.

Geeignet zum Pumpen empfindlicher Flüssigkeiten und Flüssigkeiten mit höher Viskosität oder mit festen Partikeln. Die Pumpe kann in allen Montagepositionen arbeiten.Die Pumpe Minor hat eine weite Verbreitung in ÖNOLOGIE (Wein, Most, und Trauben) und LEBENSMITTEL Sektor (Bier, Fruchtsaft und Obstbrei, Honig, flüssiger Zucker, Sirup, Glukose, Milch, Butter, Joghurt, flüssige Eier, Öl, Tomatensauce, Salzlake, usw.). Alle Teile, die mit Honig in Berührung kommen, sind aus lebensmittelechten Materialen hergestellt.


Technische Daten:

  • Kapazität: ca 1.300 kg Honig pro Stunde (abhängig von der Viskosität des Honigs und der Honigsorte)
  • Materialen: der Handwagen, Gehäuse und die Anschlusstücke bestehen aus Inox AISI 304; der Impeller besteht aus lebensmittelechtem Latexgummi.
  • Max. Pumphöhe: 17 m
  • Motorleistung: 1,5 kW
  • Stromspannung: 230V/ 50 Hz
  • entsprechende Rohren: Durchmesser von 40 mm
  • Rohrverbindungen: Garolla 40
  • Gewicht: 40 kg
  • Abmessungen BxLxH : 49x104x68 cm

Garantie en aankoop zonder risico

100% tevredenheidsgarantie

Bij aankoop van een honing afzuigkap op de website honigschleudern.eu je moet ook zorgen te maken of u tevreden bent met het product zal zijn. Wij garanderen een 100% tevredenheidsgarantie - als het product niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u het binnen 14 dagen en we zullen het aankoopbedrag terug.

citaat

veiligheid50% voorschot, de rest na levering

Omdat we willen ervoor zorgen dat u veilig en zonder twijfel in orde zijn, bieden wij u de mogelijkheid dat u betaalt bij het bestellen van slechts 50% van de aankoopprijs, en de rest pas na de bevalling. 

Wij geloven en we weten dat de Logar Honigschleuder u absoluut zal verrukken.

Productgarantie

Alle honingextractors zijn voordat ze uit de fabriek komen, getest zodat het garandeert een correcte werking.

Honingextractors hebben tot 2 jaar garantie. In het geval van een probleem, heb je de ingenieurs van het bedrijf Logar beschikbaar om u te adviseren en de nodige onderdelen.

citaat

Betaalmethoden

betalingen Betaling via overschrijving of Mastercard, Visa, American Express (Paypal).
 

De stappen van een bestelling

1. Plaats het gewenste product in de winkelwagen en maak de afspraak. Schrijf ons uw verdere verzoeken. Shopping guide

2. We bekijken de bestelling en sturen u de orderbevestiging.

3. U maakt een 10% aanbetaling.

4. We zullen de bestelde artikelen voor te bereiden en u te informeren of we kunnen verzenden.

5. krijgen de bestelde producten geleverd en betalen de rest.

De Orde van het artikel is zeer eenvoudig en handig.

citaat

Het verschepen op een pallet aan uw deur

De geselecteerde producten worden verpakt op een pallet en sturen gestuurd (Gebrüder Weiss of Kuehne + Nagel forwarding).

Het verzenden op een pallet met het doorsturen wordt gebruikt voor grotere bestellingen als de producten niet in een pakket kunnen worden verzonden per post, maar het is noodzakelijk om de producten op de pallet te transporteren met een vrachtwagen naar jou.

Een dergelijke levering is meer betrouwbaar, omdat het pakket niet wordt rumgewirbelt op verschillende transport transportbanden, maar hun assortiment wordt individueel behandeld en bij u thuis wordt gebracht per vrachtwagen.

Om dit soort zending beste om te gebruiken voorkomen, kunt u toevoegen aan de orde andere kleinere items (bijvoorbeeld een kleine honing bottelen container, uncapping gerechten, een vergiet, ...), die vervolgens aan dezelfde verzendkosten worden afgeleverd.

verpakking

Een offerte aanvragen

Als u informatie of persoonlijk bereid aanbod nodig? Stuur ons een vraag en wij zullen zo snel reageren als mogelijk te maken.