Related

Honing tank 300 kg, luchtdicht deksel, roestvrij staal poort 6/4" (SKU: 2234)

Roestvrij staal tank voor honing heeft een capaciteit van 300 kg. De tank is volledig gemaakt van materialen die geschikt zijn voor gebruik met levensmiddelen. De bodem van de houder is stomp gelast zonder binnenranden, zodat de tank eenvoudig is om te reinigen. Het materiaal is van hoge kwaliteit gepolijst roestvrij staal W. Nr. 1.4301 III D.

De siliconen afdichting in het deksel en de roestvrijstalen klemring zorgen voor een luchtdichte afdichting. Omdat de honing is zeer hygroscopisch, adviseren wij honing tanks met een luchtdichte afdichting voor langere opslag.

De roestvrijstalen honing kraan is gelast aan de tank en snijdt de honing uit zeer mooi wanneer u het bottelt.

Andere accessoires:

• Honing tank stand, een diameter van 63 cm, roestvrij staal (Art. 2406)

Garantie en aankoop zonder risico

100% tevredenheidsgarantie

Bij aankoop van een honing afzuigkap op de website honigschleudern.eu je moet ook zorgen te maken of u tevreden bent met het product zal zijn. Wij garanderen een 100% tevredenheidsgarantie - als het product niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u het binnen 14 dagen en we zullen het aankoopbedrag terug.

citaat

veiligheid50% voorschot, de rest na levering

Omdat we willen ervoor zorgen dat u veilig en zonder twijfel in orde zijn, bieden wij u de mogelijkheid dat u betaalt bij het bestellen van slechts 50% van de aankoopprijs, en de rest pas na de bevalling. 

Wij geloven en we weten dat de Logar Honigschleuder u absoluut zal verrukken.

Productgarantie

Alle honingextractors zijn voordat ze uit de fabriek komen, getest zodat het garandeert een correcte werking.

Honingextractors hebben tot 2 jaar garantie. In het geval van een probleem, heb je de ingenieurs van het bedrijf Logar beschikbaar om u te adviseren en de nodige onderdelen.

citaat

Betaalmethoden

betalingen Betaling via overschrijving of Mastercard, Visa, American Express (Paypal).
 

De stappen van een bestelling

1. Plaats het gewenste product in de winkelwagen en maak de afspraak. Schrijf ons uw verdere verzoeken. Shopping guide

2. We bekijken de bestelling en sturen u de orderbevestiging.

3. U maakt een 10% aanbetaling.

4. We zullen de bestelde artikelen voor te bereiden en u te informeren of we kunnen verzenden.

5. krijgen de bestelde producten geleverd en betalen de rest.

De Orde van het artikel is zeer eenvoudig en handig.

citaat

Het verschepen op een pallet aan uw deur

De geselecteerde producten worden verpakt op een pallet en sturen gestuurd (Gebrüder Weiss of Kuehne + Nagel forwarding).

Het verzenden op een pallet met het doorsturen wordt gebruikt voor grotere bestellingen als de producten niet in een pakket kunnen worden verzonden per post, maar het is noodzakelijk om de producten op de pallet te transporteren met een vrachtwagen naar jou.

Een dergelijke levering is meer betrouwbaar, omdat het pakket niet wordt rumgewirbelt op verschillende transport transportbanden, maar hun assortiment wordt individueel behandeld en bij u thuis wordt gebracht per vrachtwagen.

Om dit soort zending beste om te gebruiken voorkomen, kunt u toevoegen aan de orde andere kleinere items (bijvoorbeeld een kleine honing bottelen container, uncapping gerechten, een vergiet, ...), die vervolgens aan dezelfde verzendkosten worden afgeleverd.

verpakking

Kenmerken

Honing kraan roestvrij staal
Plaatdikte Coat/Onderkant 1,0 / 1,0 mm

Een offerte aanvragen

Als u informatie of persoonlijk bereid aanbod nodig? Stuur ons een vraag en wij zullen zo snel reageren als mogelijk te maken.