Afbeeldingen zijn symbolisch en geven de huidige of een soortgelijk product met dezelfde kenmerken.

Related

Bijenkorfweegschaal voor het bewaken van twee bijenkorven (SKU: BS02)

  • 1x centrale eenheid voor het bewaken van twee bijenkorven
  • 2x weegsensor
  • 1x zonnecel voor de stroomvoorziening
  • 1x weersensor voor het meten van weergegevens (temperatuur, vochtigheid, luchtdruk)
  • Overzicht van gegevens op de mobiele app en op het webportaal
  • Met ingebouwde simkaart met 1 jaar gegevensoverdracht.
  • Bestand tegen regen en andere weersomstandigheden

Kenmerken

Tägliche E-Mail mit den aktuellen Messungen

Tägliche E-Mail mit den aktuellen Messungen

Gewichtszunahme oder Gewichtsverlusts werden mit farblicher Ikone angezeigt für den schnellen und leichten Überblick. Jeden Morgen bekommen Sie eine neue E-Mail mit den aktuellen Daten .

Tägliche E-Mail mit den aktuellen Messungen

4G Netzwerk mit NB-IoT

Eine art von Kommunikation wo es sich dabei um einen Funkstandard handelt, der speziell für das Internet der Dinge (IoT, Internet of Things) vorgesehen ist. Er setzt auf vorhandene Mobilfunknetze auf und ermöglicht die Vernetzung von Geräten und Maschinen bei hoher Funkabdeckung und geringem Energiebedarf.

Mobiele app - snelle toegang tot de metingen

Mobiele app - snelle toegang tot de metingen

De laatste gegevens worden op de smartphone weergegeven. De mobiele app is gemaakt als een progressieve webapp die werkt op alle smartphones (Android, Apple), tablets en homecomputers.

Webportaal - configuratie van de schaal en gedetailleerde analyse

Webportaal - configuratie van de schaal en gedetailleerde analyse

Het webportaal biedt een gedetailleerd overzicht van metingen op de schaal. Het wordt ook gebruikt voor de configuratie van de bijenkorfschalen.

Uurmetingen - Altijd actuele gegevens

Uurmetingen - Altijd actuele gegevens

De metingen worden elk uur gedaan. U hoeft nooit meer op de gegevens te wachten.

De centrale eenheid stuurt de gegevens naar de server, waar ze worden verwerkt. De actuele metingen zijn op elk moment beschikbaar via de mobiele app en het webportaal.

Centrale eenheid

Centrale eenheid

Centrale eenheid is de kern van het systeem dat gegevensverzameling en -overdracht via het mobiele netwerk naar de server mogelijk maakt.

De centrale unit is een minicomputer met internetverbinding. Software draait op de weegschaal en wordt constant bijgewerkt met nieuwe functies.

Eenvoudige inbedrijfstelling

Eenvoudige inbedrijfstelling

Zet gewoon de schakelaar aan en de bijenkorfweegschaal werkt.

De weegschaal wordt geleverd met een ingebouwde simkaart die zorgt voor de gegevensoverdracht. Het werkt in heel Europa. U heeft geen werk met de configuratie. Gewoon uitpakken, monteren en inschakelen.

Gewichtssensoren

Gewichtssensoren

Zijn universeel en passen daardoor onder elk prooisysteem. Afmetingen van de gewichtssensoren 45x5x3,8 cm. Gemaakt van hoogwaardig aluminium. Het zwarte oppervlak is geanodiseerd en tevens bestand tegen mierenzuur en oxaalzuur. In elke weegschaal is een 100 kg gewichtssensor met een nauwkeurigheid van 20 g ingebouwd. Ze zijn verbonden met de centrale unit met een 3 m lange kabel. Hebben een lage totale hoogte van slechts 35 mm.

Individuele kalibratie van de schaal

Individuele kalibratie van de schaal

Elke schaal is individueel gekalibreerd om de hoogst mogelijke meetnauwkeurigheid te garanderen.

De gewichtssensoren zijn genummerd en dienen op de daarvoor bestemde plaatsen op de centrale eenheid ingeschakeld te worden.

Weersensor

Weersensor

De bijenkorfweegschaal heeft een hoogwaardige weersensor van Bosch, waarmee temperatuur, luchtdruk en relatieve luchtvochtigheid gemeten kan worden. De weersensor is ingebouwd in een behuizing die eenvoudige montage mogelijk maakt. Het wordt aanbevolen om de behuizing op een schaduwrijke plaats te installeren, bijv. onder de bijenkorf.

Zonnecel

Zonnecel

De bijenkorfweegschaal wordt geleverd met een krachtige zonnecel. Hij laadt de ingebouwde Li-Po-batterij op zodat de bijenkorfweegschaal voor onbepaalde tijd kan functioneren. De zonnecel wordt met de meegeleverde USB-kabel op de centrale unit aangesloten. Dezelfde kabel kan ook worden gebruikt om de centrale eenheid op te laden met een standaard oplader voor mobiele telefoons.

Ingebouwde simkaart

Ingebouwde simkaart

De ingebouwde simkaart is van A1, datatransmissie is gegarandeerd in heel Europa. Is speciaal geconfigureerd voor M2M (machine to machine) communicatie. De simkaart wordt door ons beheerd, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het opwaarderen van eventuele kosten.

Jaarlijks vast tarief

Jaarlijks vast tarief

We rekenen een jaarlijks vast tarief van 49 € voor het gebruik van de simkaart, de gegevensoverdracht en het gebruik van het webportaal. Het jaarlijkse vaste tarief voor het eerste jaar is gratis.

Het gebruik van de weegschaal met uw eigen simkaart is gratis. Voor het gebruik van de weegschaal, het webportaal en de mobiele app zijn geen kosten verbonden.

Bekijk de gegevens op tv

Bekijk de gegevens op tv

De metingen van de bijenkorfschaal kunnen ook op het tv-scherm worden bekeken. Deze optie is met name geschikt voor imkers en instellingen die hun bijen dichter bij de klant willen brengen in de winkel en op andere bedrijfspanden.

Publicatie van metingen op websites

Publicatie van metingen op websites

De metingen van de bijenkorfschaal kunnen ook op de website van de imker worden gepubliceerd. Dit werkt met behulp van "webwidgets" die eenvoudig op de website kunnen worden geïmplementeerd.

Tarra-instelling

Tarra-instelling - instellen van het gewenste gewicht

Via het webportaal is het mogelijk om zelf het gewenste gewicht van de bijenkorf in te stellen. Sommige imkers gebruiken het om het gewicht van een lege bijenkorf op 0 kg te zetten. U kunt deze functie echter ook gebruiken om de gewichtsveranderingen te resetten die zijn opgetreden als gevolg van het toevoegen van een extra lading.

Bijenteeltmodus

"Bijenteeltmodus" - gegevensverzameling onderbreken

Terwijl je met de bijen werkt, kun je de datametingen eenvoudig deactiveren via de mobiele app. Als je klaar bent met werken, zet je de bijenkorfweegschaal weer aan via de mobiele app. Op deze manier kun je voorkomen dat gewichtsveranderingen die ontstaan ​​door het werken met de bijen worden geregistreerd.

Ontvang dagelijkse metingen per e-mail

Ontvang dagelijkse metingen per e-mail

Het is mogelijk om de dagelijkse verzending van e-mails met schaalafmetingen in te stellen. U kunt deze e-mails zelf of uw vrienden ontvangen als u dat wilt.

Firmware-updates

Firmware-updates

De firmware van de centrale eenheid kan worden bijgewerkt met de nieuwe versies zoals ze zijn ontwikkeld. Dit kan eenvoudig worden gedaan door de centrale eenheid met de meegeleverde USB-kabel op een pc aan te sluiten en ons diagnoseprogramma uit te voeren.

Weerbestendig

Weerbestendig

Centrale unit heeft een waterdichte elektronicabehuizing (beschermingsklasse IP66). De weegschaal werkt in de zon, regen en sneeuw. Je moet er alleen voor zorgen dat de weersensor in de schaduw staat en niet in de regen.

Li-Po-batterij

Li-Po-batterij

Ingebouwd is een duurzame Li-Po accu met een capaciteit van 1800 mAh, die in combinatie met de meegeleverde zonnecel het hele jaar door onbeperkt gebruik van de weegschaal mogelijk maakt.

USB-poort voor universele connectiviteit

USB-poort voor universele connectiviteit

De meegeleverde USB-kabel wordt gebruikt om de centrale unit op de stroombron aan te sluiten of om de centrale unit op de computer aan te sluiten.

Aangedreven door een USB-oplader

Aangedreven door een USB-oplader

De weegschaal kan ook worden opgeladen met een standaard telefoonoplader die voorzien is van een usb a connector. Deze optie is geschikt voor het snel opladen van de ingebouwde batterij van de centrale unit. Maar je kunt de weegschaal ook direct voeden met de USB-oplader in plaats van met de zonnecel.

Mogelijkheid tot bevestiging met schroeven

Mogelijkheid tot bevestiging met schroeven

De centrale eenheid en de gewichtssensoren kunnen met schroeven aan de basis worden bevestigd. Dit voorkomt dat de weegschaal gemakkelijk kan worden meegenomen..

De weegschaal zoeken met behulp van de ingebouwde simkaart

De weegschaal zoeken met behulp van de ingebouwde simkaart

De weegschaal is aangesloten op het GSM-netwerk. Deze verbinding kan worden gebruikt om de weegschaal grofweg te lokaliseren en te volgen.

GPS-module

GPS-module

De centrale eenheid heeft een ingebouwde GPS-ontvanger voor nauwkeurige lokalisatie. U kunt altijd de laatste locatie van de bijenkorfschaal controleren.

Diefstal beveiliging

Diefstal beveiliging

De bijenkorfweegschaal heeft een ingebouwde bewegingssensor. Met deze sensor detecteert hij zelfs de kleinste bewegingen en trillingen van de weegschaal. Als het detecteert dat iemand beweegt of de weegschaal probeert te verwijderen, waarschuwt het de imker onmiddellijk. De weegschaal verstuurt zijn exacte locatie, die hij krijgt met behulp van de ingebouwde sensor.

Een offerte aanvragen

Als u informatie of persoonlijk bereid aanbod nodig? Stuur ons een vraag en wij zullen zo snel reageren als mogelijk te maken.